Baggrund
Terapi Bornholm

Psykoterapeut MPF

Lidt om min erhversbaggrund


Min baggrund i erhvervslivet har rødder i Dansk Supermarked A/S, det nuværende Salling Group.


Her startede jeg i slutningen af 1980'erne som kassemedarbejder i Føtex i Lyngby, og jeg blev ret hurtigt optaget på de interne lederaspirant kurser. 


Det var, til tider, det rene B.S. Christiansen. "Kanindræberkurser" var det helt store på det tidspunkt, og var det selvfølgelig også i Dansk Supermarked. 


Fra aspirant gik jeg med tiden, over mellemleder, til butikschef, og jeg var glad for, og tilfreds med, mit arbejde.


En dag i 1996 blev jeg, helt uventet, tilbudt en stilling som personale- og salgsdirektør i Tiger (Zebra A/S), det nuværende Flying Tiger Copenhagen.


Ejeren havde en vision om en kæde af butikker, og han ville gerne have mig som sparringspartner. Jeg sagde ja.


Udover de nævnte ansvarsområder, stod jeg også for omlægning til kædedrift, udvikling af koncept samt åbninger af nye butikker.


Da jeg startede i Tiger, bestod kæden af 3 butikker og 20 medarbejdere.

Ti år senere var der over 50 butikker og 450 medarbejdere. Det var ti gode, meget travle og lærerige år. 


I 2006 fandt jeg endelig tid til at blive mor, og jeg indså, at det var nødvendigt for mig at geare en anelse ned.


Jeg sagde farvel til Tiger, og startede op som selvstændig.

Jeg arbejdede bl.a. med undervisning og coaching af udsatte borgere i kommunerne, via KropDanmark og Hartmanns, hvor jeg var ansat som konsulent.  


Da kommunerne på et tidspunkt selv overtog opgaven, søgte jeg et job som receptionist i Johnson Controls. Johnson betjente funktionen hos Novozymes i Bagsværd, som ville være min faste arbejdsplads.

Jeg søgte primært jobbet pga. nogle attraktive vilkår og fordi, vi boede ret tæt på. 

 

Jeg blev dog ret glad for mit nye arbejde, og teamet især, hvor vi tog imod Novozymes mange prominente gæster fra ind- og udland. 


Med god sans for  situation, service og humor blev vores lille team populært blandt gæsterne.     

Vi mente i hvert fald selv, at det var årsagen til at Novozymes selv overtog den outsourced funktion fra Johnson, og straks ansatte hele teamet samlet.


Jeg fik i min tid hos Novozymes og Johnson lavet forskellige workshops, om konceptstyring af receptioner, og kørte sideløbende mit eget firma med private klienter.


Jeg fik min psykoterapeutuddannelse færdig i 2014 på Dansk NLP-Institut i København, hvor jeg umiddelbart efter eksamen, blev tilknyttet som fast underviser.


Et job, som jeg stadig nyder, når jeg er ovre og undervise på de forskellige moduler på coach- og psykoterapeut- uddannelserne.


I 2015 fik jeg job på Sct. Ols i Randkløve, hvor jeg også arbejder i dag, som psykoterapeut. 


Det gav mig og familien muligheden for at udleve en gammel fælles drøm om at flytte til Bornholm, så vi slap for at sejle frem og tilbage hele tiden. Vi havde i årevis spenderet alle vores ferier her på øen.


Det var et spændende spring, som viste sig at være det helt rigtige for os.